Rreth nesh

Qendra e Kompetencës në Prizren është Institucion i Arsmit Paraunversitar i cili ofron Arsim Aftësim Profesional (AAP) dhe Aftësim Profesional Për të Rritur (APRr) për...

Lexo më shumë

Drejtimet

Ekonomi

  • Nepunes Industrie
  • Nepunes Banke
  • Nepunes Marketingu

Tregti

  • Sherbime ndaj konsumatorit dhe shitjes
  • Nepunes Export – Importi

Udhëtim&Turizëm

  • Assistent ne organizimin e ngjarjeve
Ministri i arsimit z.Arsim Bajrami vizitoi shkollën e mesme profesionale Qendra e Kompetencës – Prizren

Ministri i arsimit...

Sot, me datë 14.03.2017, në Prizren është organizuar ecja apo” Marshi Pranveror” I qytetarëve për nd...
Aktivitete gjatë orës mësimore në lëndën e Trashëgimisë kulturore dhe historike në lëmin e Turizmit- Qendra e Kompetencës Prizren.

Aktivitete gjatë o...

Nxënësit gjatë orës së Trashëgimisë kulturore dhe historike përpos asaj që mësojnë për plisin si pje...
 

Dokumente Relevante

Menaxhmenti

Luan SOPI Tel: 044 811 010  
zv. Drejtor
zv. Drejtor

Luan SOPI Tel: 044 811 010  

Aliismet ÇOCAJ Tel: +377 44 202-800
Drejtor
Drejtor

Aliismet ÇOCAJ Tel: +377 44 202-800

Edona Turtulla RADA Tel: +377 44 140 317
zv. Drejtoreshë
zv. Drejtoreshë

Edona Turtulla RADA Tel: +377 44 140 317