Month: May 2019

Ftesë

Ju ftojmë në Ditet e Dyerve të Hapura të shkollës lider në Prizren me profilet më bashkëkohore, Bashkëpunimi me biznese, Sigurimi Cilësisë Arsimore, Mësimdhënës të kualifikuar dhe programe konform kërkesës së tregut, çertifikim ndërkombëtarë janë vlera të shtuara të shkollës tonë. Puna praktike e nxënësve tanë ju bind që ata të jenë kompetent dhe të …

Ftesë Read More »

Urime festat e Nëntorit!

Në nderim te festave te Nëntorit sot shkolla jonë organizoj program dhe marsh në qytet. Jemi shembull për prindërit dhe nxënësit e klasave të IX se jemi alternativa më e mirë për karrieren e tyre,sot se bashku vizituam Lidhjen Shqipëtare të Prizrenit, FSK-në dhe zonën e trashëgimisë kulturore. Urime festat e 28 Nëntorit dita e …

Urime festat e Nëntorit! Read More »

Njoftim!

Paraqitja e dokumenteve për regjistrim për vitin shkollor 2018/2019 në klasën e X (dhjetë) bëhet më datën 20, 22 dhe 23 gusht 2018 në lokalet e shkollës, duke filluar nga ora 8.00-16.00.