Në nderim te festave te Nëntorit sot shkolla jonë organizoj program dhe marsh në qytet. Jemi shembull për prindërit dhe nxënësit e klasave të IX se jemi alternativa më e mirë për karrieren e tyre,sot se bashku vizituam Lidhjen Shqipëtare të Prizrenit, FSK-në dhe zonën e trashëgimisë kulturore. Urime festat e 28 Nëntorit dita e flamurit dhe ditëlindja komandantit legjendar Adem Jashari. Qendra Kompetencës Prizren.
Më Shumë
Paraqitja e dokumenteve për regjistrim për vitin shkollor 2018/2019 në klasën e X (dhjetë) bëhet më datën 20, 22 dhe 23 gusht 2018 në lokalet e shkollës, duke filluar nga ora 8.00-16.00.  
Më Shumë
Sot, me datë 14.03.2017, në Prizren është organizuar ecja apo” Marshi Pranveror” I qytetarëve për nder te “Ditës se Verës”.Pjesëmarrës në këtë aktivitet ishin edhe nxënësit e shkollës sonë klasat e 11-ta –profili I Turizmit -Qendra e Kompetencës ne Prizren. Ky aktivitet është organizuar nga Drejtoria e Turizmit pranë Kuvendit Komunal në Prizren me çrast kishte edhe te ftuar te tjerë :qytetare ,pjesëtarë nga Shoqata e Bjeshkatareve,drejtori tjera nga KK Prizren,etj
Më Shumë
Nxënësit gjatë orës së Trashëgimisë kulturore dhe historike përpos asaj që mësojnë për plisin si pjesë e domosdoshme e veshjeve popullore për burra, ata mësojnë edhe për fazat e punimit të një plisi si dhe gjatë orës kanë mundësi të shohin plisa dhe t'i bartin në kokë si para 3-4 dekatash që ishte që e zakonshme në shkollat në Kosovë     
Më Shumë