Ftesë

Ju ftojmë në Ditet e Dyerve të Hapura të shkollës lider në Prizren me profilet më bashkëkohore, Bashkëpunimi me biznese, Sigurimi Cilësisë Arsimore, Mësimdhënës të kualifikuar dhe programe konform kërkesës së tregut, çertifikim ndërkombëtarë janë vlera të shtuara të shkollës tonë.
Puna praktike e nxënësve tanë ju bind që ata të jenë kompetent dhe të përgatiur në tregun e punës, këto janë benifitet që mund të i gjeni vetëm në Qendren e Kompetences!

23/24-04-2019
E Marte E Merkure
10:00-14:00