Urime festat e Nëntorit! Qendra e Kompetencave – Prizren

Të gjithë SHQIPËTARË ! Kudo që jeni GËZUAR FESTËN e 28 NËNTORIT – DITËN E FLAMURIT Me respekt nga Drejtori dhe i tërë stafi i Qendres se Kompetences- QK Prizren