Urime festat e Nëntorit!

Në nderim te festave te Nëntorit sot shkolla jonë organizoj program dhe marsh në qytet.

Jemi shembull për prindërit dhe nxënësit e klasave të IX se jemi alternativa më e mirë për karrieren e tyre,sot se bashku vizituam Lidhjen Shqipëtare të Prizrenit, FSK-në dhe zonën e trashëgimisë kulturore.

Urime festat e 28 Nëntorit dita e flamurit dhe ditëlindja komandantit legjendar Adem Jashari.